Groeps-Egg Experience

Dit is een gezellige middag of avond voor een groep collega's, familie of vrienden. De minimale groepsgrootte is 8 personen. 

Er zijn meerdere invullingen mogelijk. We kunnen met de Big Green Egg een 4 gangen menu maken waarbij de meeste technieken voorbij komen die we ook in de workshop basistechnieken behandelen.

Daarnaast is het mogelijk om met open vuur op meerdere apparaten te leren grillen en met een spit te werken. De planning van deze workshops gaat op aanvraag via email.  Ons hoogseizoen loopt vanaf april tot en met september, vrije zaterdagen en zondagen zijn dan schaars.

U kunt een prijs aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Afhankelijk van de grootte van de groep zijn er meerdere BBQ-professionals en bedienend personeel aanwezig.

Neem voor meer informatie contact met mij op:

Het Kookvuur
Jeroen Hazebroek
E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Kookvuur heeft als eerste in Europa het Official Workshop keurmerk van Big Green Egg ontvangen. Hiermee geeft Big Green Egg haar stempel van goedkeuring op de inhoud en de wijze van lesgeven in de workshop.

Workshop locatie op de kaart

E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.