De boeken van Jeroen Hazebroek

In 2013 begon Jeroen met vriend en collega Leonard Elenbaas aan de eerste ‘Hete Kolen’. Hete Kolen verscheen in 2014 en was het eerste boek dat koken op een Kamado serieus nam. Sindsdien zijn er 8 herdrukken in het Nederlands verschenen en meerdere edities in het Engels, Duits, Frans en Tsjechisch.

Het tweede boek was Hete Vuren. Het boek behandelt traditionele barbecue, het verbrande speklapje en het droge sateetje, maar dan beter. Jeroen en Leonard doken in hun eigen geschiedenis en de BBQ van hun vaders. Het is een boek met veel passie voor buitenkoken en een gezond gevoel voor humor. Hete Vuren kwam uit in 2015.

In 2016 verscheen Hete Kolen - Het Receptenboek, de opvolger van Hete Kolen, met 50 meer recepten voor de Kamado.

Voor Hete Rook (2017) is Jeroen drie continenten over gereisd om ervaring op te doen met de typisch Amerikaanse Low&Slow. Een project dat vele kilometers, veel tijd en veel rook heeft gekost en een enorme bak plezier heeft opgeleverd. Het resultaat is een heel persoonlijk boek met de bekende wetenschappelijke benadering als het om de feiten gaat.

In 2018 kwam het ultieme Kamado boek uit. Hete Kolen - Compleet. Een samenvoeging van de eerste Hete Kolen en het receptenboek met 20 nieuwe recepten en veel nieuwe informatie. Dit boek staat regelmatig op de bestsellerlijst en is vele malen herdrukt.

In 2019 schreven Jeroen en Leonard Groen op Kolen, een vegetarisch kookboek. De bedoeling was om zowel de vegetariër als de omnivoor meer mogelijkheden te geven om plant-based te barbecueën. Jeroen schreef daarnaast Hete Pepers, een zonnige introductie van het verbouwen, het verduurzamen, koken met en het opeten van chilipepers. Hete Pepers is sindsdien voor beginnende peperliefhebbers hét instapboek geworden.

In 2021 begonnen Jeroen en Leonard aan een nieuwe reeks: BeterBBQ. In relatief kleine boeken (100 pagina’s) worden de basics van specifieke onderwerpen uitgelegd met tekst en recepten. Sindsdien zijn er 4 verschenen:

 

Bestellen en signeren

U kunt in het bestelscherm vragen om een handtekening van de auteur. Een handtekening van beide auteurs vraagt een beetje organisatie, dus dat kan ietsje langer duren.

Binnen redelijke grenzen kunt u ook om tekst vragen voor degene die bijvoorbeeld het boek als cadeau krijgt.

De boeken worden persoonlijk door Jeroen op PostNL gedaan, dit is geen 24/7, nu besteld, morgen bezorgd webwinkel. We proberen twee keer per week te versturen.

€29.95
(Incl. 9% btw)

€34.99
(Incl. 9% btw)

€15.99
(Incl. 9% btw)

€15.99
(Incl. 9% btw)

€15.99
(Incl. 9% btw)

€15.99
(Incl. 9% btw)

€29.99
(Incl. 9% btw)

€12.50
(Incl. 9% btw)

€34.99
(Incl. 9% btw)

€19.25
(Incl. 9% btw)

€19.25
(Incl. 9% btw)

E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.