Catering

Verwacht robuuste gerechten, Bourgondisch gepresenteerd.

Een ribstuk, langzaam aan het bot bereid, gesneden op een houten plank. Zeevruchten: rauw in schelp of schaal, heet gegrild, uit de hand gegeten.

Kruimige aardappels uit de gloeiende as met een simpele draai van de peper-en-zoutmolen. Onvergetelijke groenten, gegrild en afgemaakt met een lepel dressing.

Vloerbrood ter plekke gebakken in de steenoven, met zoute boter en olie.

Kortom: Eerlijke smaken met de geur van houtrook en grill.

Al onze gerechten worden op open vuur of op de Big Green Egg bereid.

We kunnen ook in een mengvorm van workshop en catering op uw eigen locatie komen. Op die manier maken we er een mooie middag of avond van voor vriendenclub, collega’s of familie.

De ingrediënten komen bij voorkeur van duurzame landbouw en scharrelende, lokale rassen. We hebben respect voor dier en natuur.

Voor informatie en een offerte voor groepen tot maximaal 30 personen, kunt u contact opnemen met Jeroen Hazebroek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een menu:

Fingerfood:

Flammkuchen (met creme fraiche, spek en ui of veganistisch)

Op tafel:

Zuurdesembrood en rustiek stokbrood met gezouten boerenboter en olijfolie.

Vlees- en Visgerechten:

Gerookte zalm met Hollandse garnalen en wakame chuka

Picanha met chimichurri (een Argentijnse kruidenolie)

Langzaam gegaarde varkensracks met mosterd, honing en knoflook (Hier kan ook een tweede visgerecht)

Parelhoen suprêmes met pico de gallo

Begeleiding:

Gepofte aardappels met crème fraîche (of chimichurri)

Zelfgemaakte coleslaw met bleekselderij, peterselie en rozijnen.

Salade van gegrilde groenten (aubergine, gele courgettes, groene asperges) en gepofte kersentomaatjes

Dessert:

Crumble van appel en peer met blauwe bessen en verse vanille.

Extra Vegetarische/Veganistische gerechten:

Tempeh-burger met bietenmayonaise

Evt. Veganistisch dessert: Gegrilde meloen met honing.

Neem voor meer informatie contact met mij op:

Het Kookvuur
Jeroen Hazebroek
E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.