De uitbener (carbon)

De uitbener (carbon)

€85.00
productnummer: 1664,500,28

Deze uitbener ziet er heel traditioneel uit, het is alleen voor Robert Herder een compleet nieuw model. We wilden een stevige uitbener met een scherpe punt, stabil geslepen, waarmee je harde beenderen en gewrichten van grote dieren kunt lossnijden, zonder het mes te beschadigen. Het moest door de huid en de graten van een vis kunnen snijden bij het fileren.

Het lemmet is daarnaast dun genoeg om grote stukken vlees te vliezen en schoon te maken. Daarna kan je bijsnijden en portioneren met ons portioneermes. Deze twee messen gaan hand in hand en liggen naast elkaar op de plank als je aan een nieuw BBQ-project begint. Het bijzondere is dat we een carbonstalen uitbener hebben gemaakt, die licht flexibel is en een roestvaste die wat stijver is. Je kunt dus kiezen naar mate het beoogde gebruik.

Het ontwerp bevat, zoals bij vleesmessen standaard is, een vingerbescherming op het handvat. Het handvat voelt misschien een klein beetje ‘oversized’, dat is om je meer grip te geven bij het ruige werk, maar het hele mes is licht genoeg voor het fijne werk.

Handvat: Eik
Lemmet: carbon
Lengte lemmet: ca. 125 mm
Totale lengte: ca. 250 mm

/fed367c5cc

E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.