Low & Slow - Old Skool - Enspijk - 110,00 EURO

Van augustus 13, 2023 11:00 tot 18:00

Off-set smoker, drum en kamado, we werken alleen met hout en houtskool in deze klassiek Amerikaanse workshop. We versnellen de boel wel iets, zodat je binnen 8 uur een brisket geproefd kan hebben. Verder roken we kip, pulled pork en rubs en we pakken op verzoek 1 of 2 andere delen erbij om te oefenen. Mail na aanmelding metDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een custom-invulling van de workshop.

Amerikaanse barbecue is meer dan alleen grote stukken vlees roken, maar het is wel het belangrijkste! We praten in deze cursus veel over inpakken en uitpakken, roken, rusten en aansnijden. Je leert daarnaast zelf een rub maken, de drie basissauzen en groentebegeleiding.

Recepten en bereidingen zijn terug te vinden in het boek "Hete Rook".

 


E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.