E:info@hetkookvuur.nl  |  T: 010 848 88 66

Het BBQ Coaching-pakket

Wij bezorgen een pakket voor een complete BBQ bij u thuis. We houden hierbij rekening met alle geldende regels met betrekking tot Corona. Alles wordt voor u geregeld.

Het pakket bevat niet alleen een koelbox met de ingrediënten voor het gekozen menu. U krijgt een online coach erbij om u door het gehele proces te begeleiden via uw smartphone, tablet of laptop. Als u zelf geen geschikte barbecue voor het pakket heeft, dan kunt u deze inclusief houtskool en aanmaakmateriaal bij ons huren. Dit kan voor een dag of voor twee dagen. De barbecues en het pakket worden met de juiste accessoires geleverd op de ochtend van uw BBQ-dag of de dag ervoor.

Het BBQ-coaching pakket is een mooie invulling van uw middag en avond. U maakt een compleet menu voor uw gezin of huisgenoten. Het hele gezin kan ook meehelpen bij het bereiden van de gerechten.

Bestellen en kosten:

Het programma wordt aan uw situatie aangepast en de ingrediënten worden 1 op 1 bij de leveranciers besteld. We vragen u om minimaal 3 dagen voor uw BBQ bij ons te bestellen. U krijgt een complete offerte thuis zonder verborgen kosten. Betaling is vooraf via de bank, na goedkeuring van de offerte. U ontvangt een btw-factuur na terugstorten van de borg, uiterlijk 5 werkdagen na het ophalen van de lege koelbox en/of de barbecue. De genoemde prijzen zijn tot 1 juni of de duur van de Corona-crisis.

Extra voordelen:

De eerste 5 bestellers van een BBQ-pakket inclusief coaching krijgen een boek naar keuze van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas cadeau (zie hieronder). In elke koelbox ontvangt u een gratis flesje ‘Hete Saus’ t.w.v. € 8,-, een hot sauce van het merk Saus.guru in samenwerking met Jeroen Hazebroek. Bij uw eerste bestelling ontvangt u 1 jaarabonnement op https://bbqpitmaster.community/ ter waarde van € 60,-. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. De pitmaster community bevat veel instructiefilms en recepten van bekende barbecuechefs, waaronder van Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek.

Het pakket

Koelbox met ingrediënten - € 25,- basisbedrag per persoon, vanaf 2 volwassenen (kinderen onder de 12, halve prijs)

BBQ-Coaching - € 50,- per dag voor drie video-sessies en tekst- en fotocontact via WhatsApp.

Huurprijzen van de BBQ’s:

Big Green Egg Large - € 50,- per dag, € 75,- voor twee dagen. Inclusief accessoires, houtskool en aanmaakmateriaal. Borg - € 300,-.

Gateway Drum Smoker - € 30,- per dag, € 50 voor twee dagen. Inclusief 2 roosters, hitteschild, houtskool, aanmaakmateriaal en rookhout. Borg - € 250,-.

PK Grill - € 15,- per dag, € 25 voor twee dagen. Inclusief grill grates (voor steak en burgers), aluminium lekbak, houtskool en aanmaakmateriaal. Keuze uit tafelonderstel of standaard verrijdbaar onderstel. Borg - € 150,-.

Arteflame One Plancha en vuurkorf - € 25,- per dag, € 40,- voor twee dagen. Inclusief hout, schraapspatel en oliekannetje. Borg - € 250,-.

Verzendkosten zijn gratis in een straal van 30 km rondom Rotterdam en Willemstad (onze locaties), daarbuiten rekenen we 25 cent per km.

Reservering Online Workshop at home

Graag je naam invullen

graag je e-mailadres invullen

Vul hier alsjeblieft je telefoonnummer in.

Graag je adres invullen

Ongeldige invoer

Graag je woonplaats invullen

Invalid Input

Invalid Input

Graag je keuze aangeven

Uitleg van de pakketten vind je hieronder in deze pagina

Invalid Input

Bij drukte bepalen wij de coach voor je.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Keuze uit 1 of 2 dagen


Invalid Input


Invalid Input

Invalid Input

Ongeldig

De menu’s:

  1. Basistechnieken Big Green Egg – € 25,- per volwassene - Leer vis roken, flammkuchen bakken op de pizza steen, grill een mooie steak en groenten en maak een crumble als nagerecht.
  2. Low en Slow – Op de Gateway drum of de Big Green Egg. - Leer brisket, spareribs van Brasvar of Kemper varken en maiskippendijen roken, inclusief rookhout, kruiden, sauzen en bijgerechten, zoals een frisse coleslaw, baked beans en brood. Basisprijs is inclusief 500 gr. Galloway brisket per persoon. Voor de overige brisket (minimum van 3 kg) rekenen we een kiloprijs. Kijk voor de mogelijkheden op: https://www.meatmarket.online/bbq-vlees-bestellen/rund/?part=brisket
  3. Steak en burger – Op de Big Green Egg of PK-Grill. - Het standaard menu is met een Holstein ribeye steak als hoofdgerecht met groenten en salade. Het voorgerecht bestaat uit grote garnalen of een Galloway hamburger. Als tussengerecht maken we vis op een rookplank, het nagerecht is gegrilde ananas of banaan. Kijk voor uitbreiding naar côte de boeuf of T-bone steak op https://www.meatmarket.online/bbq-vlees-bestellen/rund/
  4. Pizzaparty – Big Green Egg – Leer flammkuchen en pizza bakken. Flammkuchenbodems zijn kant-en-klaar en zowel voor een voorgerechtje en als voor een zoet dessert te gebruiken met crème fraîche. Het pizzadeeg maak je zelf met meegeleverde 00 bloem en verse gist. De saus wordt door ons voor je gemaakt van tomaten uit het Westland met verse kruiden, ui en knoflook. In de box zit buffelmozzarella, Parmezaanse kaas en Nederlandse blauwkaas, vleeswaren, gerookte vis en zeevruchten en champignons en groenten om de pizza mee te beleggen.
  5. In overleg - Wil je graag een keer een spit op een Big Green Egg gebruiken? Wildhandel Treuren maakt bijvoorbeeld de mooiste wildrollades voor je menu. Wist je dat Leonard Elenbaas gespecialiseerd is in het samenstellen van vegetarische menu’s? We hebben in de eerste 4 menu’s niet heel veel vis gebruikt, maar we kunnen iets heel moois voor je samenstellen met lijngevangen vis en bijvoorbeeld Oosterscheldekreeft. Of heb je zelf een idee voor een leuk menu? Stuur ons een suggestie.

Leveranciers:

Wij werken samen met een aantal uitstekende leveranciers. We kiezen bij voorkeur voor lokale producenten van vlees en groenten. Rundvlees is bij ons uitsluitend Europees en grasgevoerd (België, Nederland, Spanje en Finland). Varkensvlees en kip zijn bij ons altijd van scharreldieren (varkensvlees uit Nederland en België, kip uit Frankrijk). De groenten zijn van Nederlandse en Belgische boeren en telers onder glas. Als u buiten de aangeboden menu’s speciale wensen heeft en deze uit het assortiment van onze leveranciers wilt kiezen, dan kan dat. De prijs voor deze items is degene die u op de website van de leverancier kunt vinden. Onze partners zijn vooralsnog (later meer):

Meatmarket online - https://www.meatmarket.online/
Wildhandel Treuren - http://www.treuren.nl/
Bussing brood Numansdorp - https://bussingbrood.nl/
Big Green Egg store - https://www.bbqgreeneggstore.nl/
BBQ pitmaster community - https://bbqpitmaster.community/
ECHT Houtskool - https://www.echtgoed.nl/

Regels en voorwaarden naar aanleiding van de Corona-crisis

Het BBQ-coaching pakket is voor uw gezin of voor u en uw huisgenoten. Het is met klem niet bedoeld om feestjes te geven voor gasten van elders. De pakketten zijn bedoeld voor 2 tot 6 volwassenen. Voor kinderen onder de 12 jaar kunnen we een aangepast menu maken of ze kunnen meedoen met het gekozen menu voor de helft van de prijs.

Het pakket wordt volledig contactloos afgeleverd en de koelboxen en glazen verpakkingen worden gereinigd en gedesinfecteerd na inname. Een deel van de verpakkingen kan worden weggegooid, wij werken met name met biologisch afbreekbare verpakkingen. De pakketten worden gevuld met ingrediënten die vrijwel allemaal direct van de producent (boer, slager, bakker) komen. Bij het vullen van de koelbox dragen wij handschoenen.

Bestel een van mijn boeken en
we nemen het boek gesigneerd mee

E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | T: 010 848 88 66