E:info@hetkookvuur.nl  |  T: 010 848 88 66

Basistechnieken Big Green Egg

Inhoud Big Green Egg Basistechnieken:
  • Een korte uitleg van de onderdelen en de werking van een Big Green Egg
  • Welke accessoires zijn nodig om mee te beginnen?
  • Aanmaakmaterialen en brandstoffen, gevolgd door zelf aansteken
  • Het warm roken van vis of vlees onder de 100 C, regelen van de temperatuur
  • Pizza bakken, veilig opstoken naar hoge temperatuur
  • Grillen van een steak en groenten, ruitjes maken
  • Het bereiden van een nagerecht met seizoensproducten

Jeroen Hazebroek begeleidt sinds 2008 workshops met de Big Green Egg. De sfeer is ongedwongen en er wordt op een speelse manier geleerd om te werken met de Big Green Egg.

In de eerste workshop leert men in kleine groepjes van maximaal 4 personen een menu te maken. In dit menu zitten alle basistechnieken om thuis meteen met de Egg aan de slag te gaan.

We werken met Mini-max, Medium, Large of Extra Large. Vooral de Large is ruim aanwezig om mee te koken. De groepsgrootte is minimaal tien en maximaal dertig.

Mogelijkheden voor BBQ Groeps Arrangementen

Workshops Basistechnieken BGE

Het Kookvuur heeft als eerste in Europa het Official Workshop keurmerk van Big Green Egg ontvangen. Hiermee geeft Big Green Egg haar stempel van goedkeuring op de inhoud en de wijze van lesgeven in de workshop.

E:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | T: 010 848 88 66